Latest News

Event Sekolah Agama

Salah satu servis di CLK adalah cover foto utk event2 dan majlis rasmi besar atau kecil
Pada 4 April yang 2009, saya dipanggil orang surau utk buat fotografi sempena program gambar dibawah :


Hmm surau ni ada sekolah agama kat belakang rumah, gi laa juga masa subuh atau maghrib & Isyak kalo sempat. Masa tu team CLK kena berehat skit sbb jadual penuh selalu hari sabtu ni santai laa skit. Besok nak ke Bahau utk weding aduss jauhh.

Sekolah dihias dengan belon, walaupun sederhana terasa meriah. Rasa seronok tgk anak2 berlari2


Kaki meneruskan langkah ke pertandingan yang paling ku minati masa kecil dulu iaitu pertandingan bercerita. Berbakat gak anak2 citer pasal nabi & rasul.


Ketua kampung tegur aku " Dan ko pegi ambik gambar sana lagi best", aku pun pegi sekali baca Al-Quran dan Hafazan & beritahu makna lagi yang thrillnyer siap cabut undi nak baca surah apa.Emm kalo aku di tanya pasal maksud surah An-Nas pun aku terkial2 jawab tgh adik kecil kat bawah yang comel lagi teror ni..

Adik kat atas ni juara tau.. jgn memain.

Sedikit corat-coret aktiviti yang berlaku di bawah. Harap dapat projek gini lagi memang seronok.




No comments:

Post a Comment

CAHAYA LENSA KREATIF Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Theme images by 5ugarless. Powered by Blogger.