Latest News

Sesi Studio Fotografi (Di Sebalik Tabirr!!!)

Pada post kali ini saya ingin mengajak para pelawat blog CLK tentang sesi fotografi pengantin dan famili. Buat pengetahuan semua, kami memberikan khidmat sesi studio di rumah pengantin dan rumah famili itu sendiri tanpa perlu datang ke studio kami. Lebih mudah dan senang. Takdela segan sangat nak berposing kalo kat rumah sendiri.

Saya mulakan dengan penerangan sesi fotografi famili dirumah. Saya dan krew akan datang kerumah anda dan memasang kelengkapan studio di rumah anda. Dan setiap posing akan diajar secara profesional dari kami team CLK. Murah Jer hanya RM250.00 akan dapat potrait canvas dgn gold frame 16x20 inci dan DVD semua gambar semasa pengambaran


Melihat Gambar di atas adalah sesi foto famili yang dijalankan oleh saya & Kecik bersama famili kak J yg amat sporting (Jgn memain Kak J dan Husband dia adalah pensyarah fine art & grafik universiti tempatan takut ooo sbb dorang teror bab fotografi nihh) Tq kak J krn percaya pada kami di Team CLK

Mari kita tengok plak sesi foto studio pengantin bersama saya, zaini dan cikgu Mazlan. Cikgu Mazlan adalah penasihat dalam team CLK pengalaman beliau lebih dari 20 tahun dalam bidang fotografi memberikan rujukan dan panduan terbaik kepada kami team CLK.


Senior CLK Photographer tgh shoot pengantin di sesi studio


CLK Advisor Cikgu Mazlan memberikan tunjuk ajar pose yang terbaik kepada pengantin.
Time foto studio ramai pengantin CLK gembira. Krn first time bole posing ala2 artis gitu.. ini contoh yang dah siap. tgk bwah ehhh..

1 comment:

  1. Can we make a professional business relation?
    We have efficient employee.
    We provide best quality service in low price.
    Our website:www.cutoutimagemedia.com
    We request you to send us 1/2 test files along with instructions.(Free Services)
    We offer these services.
    Cutout image,masking, clipping path,transparent background,
    Color correction etc and all kinds of retouching.

    24/7 hours services
    E-mail: cutoutimagemedia@gmail.com
    skype: cutoutimagemedia

    ReplyDelete

CAHAYA LENSA KREATIF Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Theme images by 5ugarless. Powered by Blogger.