Latest News

Shooting FOOD Photo di HOTEL INTEKMA RESORT & CONVENTION CENTRE SHAH ALAM


Saya dibantu oleh chef dalam pemilihan gambar

Berpeluh lapo ker atau pe ni?!! hehhe

Chef sdg mengejas makanan supaya nampak cun

Asyik tol keje

Syot mahal ni.. heheh sory gambar diambil
oleh staf Intekma Tq korang sume.

Akhir bulan April ini saya terima panggilan telefon dari Sales Dept. Hotel Intekma Resort untuk shoot photo bagi menu-menu makanan istimewa di Hotel Intekma Resort utk dimuatkan dalam buku menu mereka nanti. Sebanyak 61 hidangan yang perlu saya ambil. Bau dan presentation hidangan tersebut cukup buat saya kecur air liur begitu lazat emmm emmm.

Saya ditemani Chef yang bertugas beserta staf dari sales department supaya mereka dapat memilih gambar yang ingin mereka mahu.

Sesi foto saya dapat habis selama 5 jam dan amatlah lega bila abis sbb dah stat sakit pinggang heheheh. Terima kasih kepada semua staf Intekma yang amat peramah siap tangkap gambar saya lagi masa buat keje. TQ very2 much. Kepada syarikat2 yang berminat untuk photo product call lah saya. Datang lah beramai2 ke Coffee House di Hotel Intekma Resort & Convention Centre. Makanan yang sediakan begitu indah dan lazat. Bole tatap gambar yang begitu dapat membangkit selera anda. Kerana gambar menu diambil oleh kami dari Cahaya Lensa Kreatif..

No comments:

Post a Comment

CAHAYA LENSA KREATIF Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Theme images by 5ugarless. Powered by Blogger.