Latest News

BERTAPA MUDAHNYA JADI PEMUSNAH DARI JADI PEMBINAApabila setiap kali bertugas di majlis perkahwinan menjadi jurufoto rasmi majlis tersebut. Setiap kali lensa dipasang di kamera, setiap kali memulakan shutter ditekan di mulakan dengan Bismillah dan doa semoga ya Allah permudahkan urusan ku, serikan lah kerja ku dan lindungilah aku dari org zalim, kejahatan dan kepapaan.

Sebab setiap sen dari kerja fotografi ini saya sara keluarga saya, kerana saya buat kerja foto secara sepenuh masa. Saya dedikasikan hidup saya dan tempat mencari rezeki dengan fotografi. Sejak dari filem hingga digital, fotografi menyara saya hingga kini.

Cahaya Lensa Kreatif adalah nama perniagaan saya. Saya berdoa dan berazam serta memperbaiki kelemahan jadi kebaikan dan baik bertambah baik.

Marilah, kita lafazkan pada Allah,
“ya Allah Tiada apa pun yang berhak sebagai Tuhan melainkan Engkau ya Allah dan Sungguh ya Allah, aku ini adalah termasuk dalam golongan orang yang zalim. Yang menzalimi diriku sendiri ya Allah dengan tidak berserah kepadaMu ya Allah.
Ya Allah aku mohon ya Allah agar diperkuatkan jiwa ini ya Allah, diberi petunjuk ya Allah. Kuatkan jiwa ini agar mampu berserah ya Allah. ya Allah………… ya Allah……….. ya Allah……”

Hanya terbaik dari Cahaya Lensa Kreatif

No comments:

Post a Comment

CAHAYA LENSA KREATIF Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Theme images by 5ugarless. Powered by Blogger.