Latest News
Bermulanya disini....
Assalamualaikum WBT

Cahaya Lensa Kreatif telah ditubuhkan pada akhir tahun 2002. Pada mulanya penglibatan secara kecil-kecilan dan sambilan dalam bidang fotografi perkahwinan. Hanya memulakan perniagaan dikalangan rakan-rakan dan sanak saudara. Kini Cahaya Lensa Kreatif sedikit demi sedikit mengalami perubahan dan mula mara mengorak langkah yang lebih untuk berjaya dalam bidang fotografi di tanah air.

Cahaya Lensa Kreatif menjadi lebih kuat dan maju serta berdaya saing kerana mempunyai ahli pasukan CLK yang berdaya maju dan professional dalam menjalankan kerja-kerja fotografi dan videografi.

Pada masa kini Cahaya Lensa Kreatif bukan focus hanya untuk fotografi perkahwinan malah mula menawarkan perkhidmatan foto produk, penjenamaan, pengiklanan dan media IT. Memberikan kesesuaian kepada pelanggan kamiuntuk memilih servis kami.

Harapan Cahaya Lensa Kreatif ingin masa hadapan menjadi salah satu gergasi dalam industri fotografi dan videografi di Malaysia malah terkenal di luar negara kerana etika kerja yang professional, berkualiti dan amanah.

Sekian, terima kasih.

NURSHAHDAN MOHD EHSAN
Founder & Principal Cahaya Lensa KreatifBarisan Pelanggan Kami


Ribuan Penghargaan dan Terima Kasih dari kami warga CLKCAHAYA LENSA KREATIF Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Theme images by 5ugarless. Powered by Blogger.